[Ossm-members] средување на преводот на thunderbird 2.0

Арангел Ангов arangel at linux.net.mk
Tue Jan 30 15:55:18 UTC 2007


На вто, 2007-01-30 во 16:33 +0100, Новица Наков напиша:
> Прво, предлози за тоа како да се преведе tag се добредојдени.

Таг. Чисто, кратко, едноставно и исто.
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list