[Ossm-members] преводи на федора....

"Дими Т." whats.new.with.ya at gmail.com
Sun Jul 1 02:29:44 UTC 2007


Здраво, малку доцнам, но сакам да се пријавам и јас за преводот на 
Федора.... :)

Дими

Новица Наков wrote:
> Денес бев во ИНет, па зборувавме за некоја можна соработка. Дали нешто ќе биде 
> од сето тоа ќе видиме. Она што е сигурно е дека тие сакаат да има превод на 
> федора/ред хет (бидејќи се дистрибутери) и спремни се да дадат нешто за тоа, 
> дали на тој што ќе преведува или пак на заедницата... 
>
> Имаме ли воопшто некој што користи федора овде? И дали  има некој кој сака да 
> преведува?
>
>
>
>
>   More information about the Ossm-members mailing list