[Ossm-members] eftini sms

Aleksandar Josifoski josifoski at gmail.com
Sun Jul 1 20:25:26 UTC 2007


Viktor Stojanovski напиша:
>
> ... 
>   

инаку секој кој ќе плати за тоа јас не добивам ништо од тоа, едноставно 
во духот на слободниот софтвер, нешто што ми се допаднало и ме 
воодушевило сакам да го споделам!


More information about the Ossm-members mailing list