[Ossm-members] Неслободен софтвер во дистрибуции

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Jul 2 12:51:44 UTC 2007


додека дебатираш за ова направи скрипта која ќе проверува кои пакети (на 
пример) во арч се неслободни и дај ни ја на сите да си проверуваме и да 
бришеме ако ни пречи тоа.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list