[Ossm-members] Неслободен софтвер во дистрибуции

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Jul 2 13:17:01 UTC 2007


> нема да користам повеќе Arch. Засега, it stays.
> Сум го средил типтоп :) јес да се намачив 2 дена :о ама е кул!

користам арч види што вика vrms

novica at prometheus:~/download/vrms-1.12$ ./vrms -e
No non-free packages installed on prometheus!  rms would be proud.
novica at prometheus:~/download/vrms-1.12$ 

:)

не е до дистрибуцијата. 


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list