[Ossm-members] internet kafeto

Aleksandar Josifoski josifoski at gmail.com
Tue Jul 3 14:37:23 UTC 2007


Arangel Angov напиша:
> На вто, 2007-07-03 во 16:04 +0200, Aleksandar Josifoski напиша:
>   
>> денес патот ме одведе до кај интернет кафето блиску до кино вардар. 
>> Убунту е дефинитивно!
>>     
>
> На македонски?
>   
Не успеав да приметам. Има колку беа 12 или 13 компјутери, сите на 
убунту 7.04 со куќишта и лцд монитори. Деца имаше еден куп и ако на 
некое му речев стани чичо да види нешто може ќе ми речеше само до 26год. 
може овде (и над колку беа) бегај ти дома си имаш интернет и не сакав да 
ризикувам.


Како и да е многу убаво е осмислено и да се надеваме дека оваа влада ќе 
биде open source ориентирана како што ветува еве овој потег со 
бесплатниот интернет (на линукс!)More information about the Ossm-members mailing list