[Ossm-members] Листа на валути на македонски јазик?

"Дими Т." whats.new.with.ya at gmail.com
Wed Jul 4 03:39:59 UTC 2007


Здраво,

Моментално го преведувам Moodle и таму има една листа со повеќето 
светски валути. Дали има некаде ваква листа на македонски јазик?

Може да се вметне во одговор на оваа пошта или да ми пратите 
врска/датотека... или пак само кажете каде се наоѓа! ;)

Дими
More information about the Ossm-members mailing list