[Ossm-members] Листа на валути на македонски јазик?

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Wed Jul 4 09:18:07 UTC 2007


On Wed, 2007-07-04 at 05:39 +0200, "Дими Т." wrote:
> Здраво,
> 
> Моментално го преведувам Moodle и таму има една листа со повеќето 
> светски валути. Дали има некаде ваква листа на македонски јазик?
> 
> Може да се вметне во одговор на оваа пошта или да ми пратите 
> врска/датотека... или пак само кажете каде се наоѓа! ;)
> 
> Дими
> 

Мислам дека валутите се пишуваат со таа интернационалната ознака што им
е. На пример за Денар MKD и сл...

Поздрав
Стојанче
-- 
Stojance Dimitrovski
http://stojance.lugola.net/
sdimitrovski at gmail.com
More information about the Ossm-members mailing list