[Ossm-members] mysql.com и македонија

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Jul 4 14:20:20 UTC 2007


On Wednesday 04 July 2007 13:03:40 Arangel Angov wrote:
> Како можеш да им побараш "former Yugoslav" да стават?! Fuck ISO 3166.

конечно нешто сосем исто ќе кажував и јас. И тоа што ти си го предложил мислам 
дека е сосема идиотско решение :/ извини 

сепак, можеш да им се заканиш со форк на MySQL и сајт како нивниот каде ќе 
стои Macedonia, Republic of :)) (не дека ова е сосем фер и изводливо)

чао

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
http://wiki.lugola.net - your future!
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list