[Ossm-members] mysql.com и македонија

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Wed Jul 4 13:33:18 UTC 2007


On 7/4/07, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk> wrote:
> На сре, 2007-07-04 во 14:42 +0200, Jovan Kostovski напиша:
> > BTW: На овие пораки ништо не ми одговорија нити сменија нешто :(
>
> Баш поради ова мислам дека не е лошо да поставиме една шаблон порака на
> викито за кога некој ќе сака да испрати нешто вакво до некој си FOSS
> проект тоа да биде убаво срочено и да не им даде многу простор за
> прашања и вадење.

+1
Ај направи страница на wiki-to каде што ќе ја продолжиме дискусијата

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list