[Ossm-members] Predlog Sajt 2S.mk

Blagoj Kapsarov kapsarovb at gmail.com
Thu Jul 5 09:08:47 UTC 2007


> никој не го чита http://bugs.softver.org.mk/task/94 а?

> споредба со http://www.pradosoft.com/ на пример?

Да го чита, но инспирација кога ќе ја имаш во главата треба да ја спроведиш.
Тоа што треба да има како линкови и сите тие работи можат да се сменат и
да се додадат без проблем. Затоа и пишав да се гледа како дизајн,
а не дали се точни информациите во него. Ќе ги сменам до вечер
и ќе го пратам со точни информации.

Поздрав, Блаш
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070705/c27234ce/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list