[Ossm-members] Predlog Sajt 2S.mk

Blagoj Kapsarov kapsarovb at gmail.com
Thu Jul 5 09:52:14 UTC 2007


Направив некои измени на кратко, ама толку можам за денес,
вечер обврски...

http://kapsarovb.freehostia.com/predlog_sajt.jpg

Пишувајте забелешки и точна листа на линкови под точки
што сакате да ги има или треба да се додадат/извадат.

Ако се реши тоа до утре, задутре ќе го почнам XHMTL & CSS.

Поздрав, Благој
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070705/3ebe8863/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list