[Ossm-members] Predlog Sajt 2S.mk

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Thu Jul 5 12:34:44 UTC 2007


Една мала забелешка која мислам дека подобро ќе делува.

Видете тука зашто неможам да објаснам убаво со зборови:
http://i14.tinypic.com/6bbcqhe.png

Поздрав,

Стојанче Димитровски 
More information about the Ossm-members mailing list