[Ossm-members] Интервјуто

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu Jul 5 13:25:56 UTC 2007


http://www.lugola.net/content/view/138/1/

Речиси никој друг не одговори. Што и ги разбирам, зафатени се...Иказа одговори 
со многу лош став и дегенерисани одговори на само 3-4 прашања и не заслужува 
јавно да го објавиме, ако некој го сака ќе му го пратам :)

Поздрав

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
http://wiki.lugola.net - your future!
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list