[Ossm-members] Интервјуто

Misa Popovik popmisa at gmail.com
Thu Jul 5 21:36:34 UTC 2007


On Thursday 05 July 2007, Aleksandar Balalovski wrote:
> .Иказа одговори
> со многу лош став и дегенерисани одговори на само 3-4 прашања и не
> заслужува јавно да го објавиме,

Мислам дека и покрај тоа што не ти се допаѓа како кажал, поради тоа што ти 
одговорил - заслужува да го објавиш. Сепак, фер е да ги објавиш и оние со кои 
не се согласуваш, ако си барал од нив да ти одговорат на некои прашања.


More information about the Ossm-members mailing list