[Ossm-members] Интервјуто

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu Jul 5 21:48:07 UTC 2007


On Thursday 05 July 2007 23:36:34 Misa Popovik wrote:
> Мислам дека и покрај тоа што не ти се допаѓа како кажал, поради тоа што ти
> одговорил - заслужува да го објавиш

Ќе биде објавен за недела дена, пред малку го читав, не е така лошо само кога 
ми го поднесе ми искоментира нешто безврска и ме испровоцира..

А и во случај да не беше објавено, немаше тоа да е поради тоа што го пишува во 
одговорите туку поради неговиот став.


More information about the Ossm-members mailing list