[Ossm-members] Predlog sajt 2S.mk vtori del

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Fri Jul 6 16:58:46 UTC 2007


> прилично ми се свиѓа... единствено би пробал на тие Што/Зошто/Како коцките
> да
> им дадеш посебна нијанса во различни бои ... на позадината мислам...


Истото и јас го мислев, би било подобро тој дел да се во посебна нијанса.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070706/f5e60895/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list