[Ossm-members] Интернет кафе со Убунту во Прилеп

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Mon Jul 9 09:26:11 UTC 2007


Igor Stamatovski напиша:
> http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&msa=0&ll=41.493149,21.259918&spn=0.488601,1.2854&t=h&z=10&om=1&msid=102077415680986016008.000434c5c49089b2ab783
> 
> 
> Јас почнав, толку знаев другите нека продолжат и дополнат. Ќе го
> ставам, ова и на блог и на кајмакот.

Знаеш дека можеш само ти да ја уредуваш оваа мапа? :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list