[Ossm-members] На ЛугоП и е потребна Вашата помош!

Kiril Dimeski dkire at taratur.com
Mon Jul 9 10:18:22 UTC 2007


Здраво,
се обидуваме да го изработиме нашиот веб сајт.
Ама немаме некои добри идеи. Планираме да работи на Џумла или Друпал или 
пак да биде обичен HTML сајт со некои делови PHP (вести, активности.....)

Дали би можеле да ни помогнете во врска со дизајнот? -  праша 
координаторот на групата.


ПоздравMore information about the Ossm-members mailing list