[Ossm-members] На ЛугоП и е потребна Вашата помош!

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Jul 9 20:38:19 UTC 2007


Kiril Dimeski напиша: 

> Дали би можеле да ни помогнете во врска со дизајнот? -  праша
> координаторот на групата.

Јас мислам друпал. Ако немате посебни барања за дизајнот друпалот има одлични 
теми.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list