[Ossm-members] преведување на документи од fsfe

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Jul 9 20:08:40 UTC 2007


On 7/9/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
>
> > Може јас? :)
>
>
> ако сакаш np.
>
> ќе треба да отвориш некои акаутни по нивните сервиси и со svn да работиш
>
> други детали не знам

Јас веќе ја преведував насловната страница, само никогаш не ја комитирав во svn.

Така што може да се координираме. Мојот џабер е assyst at bagra.org (ili net.mk)


-- 
Igor Stamatovski
_____________________________
Free Software Macedonia
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk


More information about the Ossm-members mailing list