[Ossm-members] преведување на документи од fsfe

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon Jul 9 20:20:32 UTC 2007


> Така што може да се координираме. Мојот џабер е assyst at bagra.org (ili
> net.mk)

Твојот jabber е assyst at bagra.net.mk што не е исто со assyst at bagra.org кој 
колку гледам не постои.


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list