[Ossm-members] PHP програмери

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Jul 9 22:22:54 UTC 2007


Се бараат двајца PHP програмери,
деталите сеуште не ги знам ама ако некој е заинтерсиран
ќе му го дадам контактот па нека се договори.

Мислам дека се работи за 2 месечен проект летово, ако се
покажат соработката продолжува.

Јас само пренесувам информација.
-- 
Igor Stamatovski
_____________________________
Free Software Macedonia
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk


More information about the Ossm-members mailing list