[Ossm-members] Дистрибуција

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu Jul 12 14:01:21 UTC 2007


On Thursday 12 July 2007 11:21:49 Blagoj Kapsarov wrote:
> Дечки морам да Ви го доставам ова, дека ептен ќе Ве открие.
> Само одговорете искрено на прашањата и ќе Ви стане јасно се...
>
> :)))))
>
> http://www.zegeniestudios.net/ldc/

Врска нема ова ...
1. Мепис
2. Кубунту
3. Мандрива
4. Сусе
5. Дебиан
6. фриспајр
ГЛУПОСТИ ... ј

него ... приметив прично е добар софтверов што го користат за анкетата, да не 
знае некој што софтвер е??

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list