[Ossm-members] Дистрибуција

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Thu Jul 12 16:13:23 UTC 2007


Blagoj Kapsarov напиша:
> Дечки морам да Ви го доставам ова, дека ептен ќе Ве открие.
> Само одговорете искрено на прашањата и ќе Ви стане јасно се...
> :)))))
> 
> http://www.zegeniestudios.net/ldc/ <http://www.zegeniestudios.net/ldc/>
> 
> -- 
> kapsarovb.blog.com.mk <http://kapsarovb.blog.com.mk>
> 
> 
Супер е софтверот. Ми даде точно тоа шо користам OpenSuse и Mandriva. На 
тие шо не им погодил изгледа не биле искрени :-)More information about the Ossm-members mailing list