[Ossm-members] Дистрибуција

Blagoj Kapsarov kapsarovb at gmail.com
Thu Jul 12 19:49:05 UTC 2007


Моментот е забава, а за луѓето што не се сигруни што
да користат, а ги има, супер е.

Мене ми даде одговор: Mandriva, openSUSE и тоа и користам...
(Иако моментално ставав Dreamlinux)
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070712/3930e1c2/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list