[Ossm-members] Apple ги купија CUPS

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Jul 13 08:14:36 UTC 2007


> Наскоро Apple ќе го затвори кодот па ќе мора да
> стартува нов опенсорс проект CUPS2.

Кај прочита за ова? На тој линкот што го прати пишува дека cups и понатаму ќе 
се издава под gpl2/lgpl.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list