[Ossm-members] Apple ги купија CUPS

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Fri Jul 13 08:20:28 UTC 2007


Новица Наков напиша:
>> Наскоро Apple ќе го затвори кодот па ќе мора да
>> стартува нов опенсорс проект CUPS2.
> 
> Кај прочита за ова? На тој линкот што го прати пишува дека cups и понатаму ќе 
> се издава под gpl2/lgpl.
> 
Аха... Ти им веруваш на Apple? Ќе придонесуват кон Cups како што 
придонесоа кон khtml преку Saffari? :-)More information about the Ossm-members mailing list