[Ossm-members] поправки на мозила веб

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Fri Jul 13 15:41:28 UTC 2007


On Friday 13 July 2007 17:34:19 Новица Наков wrote:
> кажете дали ова:
>
>
> <p>Mozilla не е традиционална софтверска компанија. Ние сме светска

може да стои „глобална“ како во оригиналот

> <a href="/<?=$lang?>/firefox/community/">заедница</a> посветана на

корекција: посветена

> создавање на производи и технологии кои се слободен софтвер/софтвер со
> отворен код

Или да стои само „слободен софтвер“ или да биде „слободен софтвер со отворен 
код“

> и кои го подобруваат искуството  кое луѓето насекаде го имаат 
> на Интеренет. 

корекција:Интернет

> Ние сме програмери, продавачи, тестери и промотери  од целиот 
> свет кои работат за тоа мрежата да остане отворен, заеднички и јавен
> ресурс. Веруваме дека отворените стандарди овозможуваат и даваат избор и
> иновации и дека секому, секаде, му следува најбезбедно, најбрзо и најдобро
> можно искуство на Интернет.</a>


Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list