[Ossm-members] поправки на мозила веб

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Jul 14 09:09:22 UTC 2007


Jovan Naumovski напиша: 

> > се обидувам да сфатам зошто сакаш да биде *со* интернет, наместо *на*
> > интернет. тоа со иновации ќе го преуредам поинаку.
>
> Така подобро ми звучи... :)

Можеби. Според мене има значајна разлика помеѓу „со“ и „на“. А бидејќи 
менуваме само еден пасус, нема да променам ништо сега заради конзистентност. 
Во иднина ќе видиме.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list