[Ossm-members] поправки на мозила веб

Jovan Naumovski jove.mk at gmail.com
Sat Jul 14 00:03:17 UTC 2007


На пет, 2007-07-13 во 22:47 +0200, Новица Наков напиша:
> > Секако, не мора да се прифатат.
> 
> се обидувам да сфатам зошто сакаш да биде *со* интернет, наместо *на* 
> интернет. тоа со иновации ќе го преуредам поинаку.

Така подобро ми звучи... :)
More information about the Ossm-members mailing list