[Ossm-members] Слободата и Ти v.2.0

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Jul 15 16:59:07 UTC 2007


> Јас мислам дека тоа што е „Вистинскиот потег“ што требе да се среди за
> скоро ќе биде нешто како Слободата и Ти в2.0..може и конкретно да се

„Вистинскиот потег“ e http://makethemove.net/ ? Колку гледам тоа е потехничко, 
Слободата и Ти не е.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list