[Ossm-members] Баг или???/

Jovan Naumovski jove.mk at gmail.com
Sun Jul 15 17:10:05 UTC 2007


На нед, 2007-07-15 во 19:04 +0200, Kiril Dimeski напиша:
> Ми се случува на повеќе пати на Firefox, кога притикам Ctrl+T да не ми 
> се појави нов таб.
> А од File-New Tab излегува нов таб.
> Дали е ова некој баг или???
> 

Смени го распоредот на тастатурата од мк во англиски ;)


----------------------------
Jovan Naumovski
email:  <jovan at lugola.net>
        <jovan3.14 at gmail.com>
        GPG: 555CBAA1
jabber: <jovan at bagra.net.mk>

GNOME на македонски
http://gnome.linux.net.mk/
More information about the Ossm-members mailing list