[Ossm-members] Баг или???/

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Jul 15 17:46:29 UTC 2007


Jovan Naumovski напиша: 

> Смени го распоредот на тастатурата од мк во англиски ;)

Да тоа е еден од проблемите со апликациите на мозила. ctrl+latinica работат 
сите копчиња. ако си во македонска тастатура не работат. 

Заобиколување на овој проблем имаш со keyconfig.xpi достапно на 
http://mozilla.dorando.at/	

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list