[Ossm-members] Баг или ???

Kiril Dimeski dkire at taratur.com
Sun Jul 15 23:14:52 UTC 2007


Да, проверив дали ми е исклучена кирилицата, исклучена беше.
Значи не отвора нов таб ни на латинично писмо, понекогаш не секогаш

За жал, сеуште со интернетот сум на fucking Wind......ај не го допишувам 
од револт.

Балаловски, договорот што ти велев дека ќе се сменува е поништен од МТ, 
поради незнам некоја причина.
Затоа уште малку некој месец па одам на кабелски.More information about the Ossm-members mailing list