[Ossm-members] Баг или ??? (оф топик)

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jul 16 06:06:10 UTC 2007


На пон, 2007-07-16 во 01:14 +0200, Kiril Dimeski напиша:
> Затоа уште малку некој месец па одам на кабелски.

Срамота е у 21 век да идеш на интернет со Windows. Проблемот сигурно ти
е решлив. Прашај ако не знаеш како да го решиш.
-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list