[Ossm-members] 2s.mk web

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon Jul 16 17:35:57 UTC 2007


On Monday 16 July 2007 14:27:02 Blagoj Kapsarov wrote:
> Насловната е направена по W3C - XHTML 1.0 Strict, стандарди
> целосно е флексибилна за менување, додавање и слично.
>
> Само треба логото да се промени со поквалитетна слика, тоа
> вероватно да се побара од Гоце и можам да кажам со среќа.
>
> :))))
>
> http://labs.infodesign.com.mk/blagoj/

мене на 1024x768 ми искача сајтот од десно (се појавува хоризонтален скролбар)

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list