[Ossm-members] 2s.mk web

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Mon Jul 16 15:29:14 UTC 2007


> Само треба логото да се промени со поквалитетна слика, тоа
> вероватно да се побара од Гоце и можам да кажам со среќа.

Еве линк до големка верзија од логото:

http://rapidshare.com/files/43247143/Logo_2_2Smk_kao_final.png


More information about the Ossm-members mailing list