[Ossm-members] 2s.mk web

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Tue Jul 17 20:15:35 UTC 2007


Blagoj Kapsarov напиша:
> Го правев за поголема резолуција али може да се реши без проблем.
> :))))
> Да го намалам на 1024х768 ли?
> Или да го оставам?

Не го оставај, поправи го. Напрај го со релативни димензии.

Инаку незнам како треба да изгледа но мене вака ми испаѓа.
http://isengard.unet.com.mk/~georgi/ssm/blagoj2smk.jpg


Инаку освен апсолутните димензии мене ми се допаѓа како е направено.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list