[Ossm-members] 2s.mk web

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Jul 17 20:23:57 UTC 2007


> Инаку освен апсолутните димензии мене ми се допаѓа како е направено.

Мене па не ми се допаѓа (особено тоа со раката и глувчето). За жал ова не ми 
личи како ништо што замислував и барав примери од други сајтови. 

Но, со оглед на тоа дека насловна бараме веќе X месеци, веројатно и оваа ќе ја 
биде. Очигледно не можеме да произведеме подобра. Па подобро ваква отколку 
никаква.-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list