[Ossm-members] 2s.mk web

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Jul 18 07:05:41 UTC 2007


> Имаше две недели да напишеш коментари што и како е во врска со страната.
> Ако сум ја утнал темата или идеата требаше да ми се каже.
> Немам ништо да додадам, освен дека тоа што сум го направил да не е
> ради подобро нешто отколку ништо. Фала за шансата сепак, го повлекувам
> дизајнот од предлог за насловна.

So lame... зар сега е проблем и човек да каже што му се допаѓа, а што не? 
Колку гледам нема место за ваква реакција од твоја страна. Одлучувањето за 
дизајнот е демократски процес. Очигледно е дека само на мене не ми се допаѓа, 
додека на мнозинството му се допаѓа. Овде нема никаков проблем. 

Башка барем неколку мои предлози за дизајн (еднаш дури и целосно направена веб 
страница со содржини и сѐ во plone) наишле на општо неодобрување, па уште сум 
тука и не го кревам носот. 

Но што е тука е. Ти си знаеш. 

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list