[Ossm-members] artwork за sfd дикови

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Jul 19 13:54:14 UTC 2007


Како што знаете ќе прави дискови за sdf.

Ќе треба да дизајнираме омот и сл. Дали има некои слободни алатки за правање 
вакви работи? (Не ми одговарајте Gimp, прашувам за онакво со димензии и сѐ 
што прави точно.)

Дали има некој што сака да го направи?


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list