[Ossm-members] artwork за sfd дикови

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jul 19 14:31:55 UTC 2007


На чет, 2007-07-19 во 15:54 +0200, Новица Наков напиша:
> Ќе треба да дизајнираме омот и сл. Дали има некои слободни алатки за правање 
> вакви работи? (Не ми одговарајте Gimp, прашувам за онакво со димензии и сѐ 
> што прави точно.)

Да де, GIMP + Inkscape. :)
-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list