[Ossm-members] artwork за sfd дикови

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Jul 19 15:46:46 UTC 2007


On 7/19/07, Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk> wrote:
> > Како што знаете ќе прави дискови за sdf.
> >
> > Ќе треба да дизајнираме омот и сл.
>
> а нема да е подобро готови cover-и да најдеме и само да додадеме што треба??
> на пр. како она на ubuntu „pass it over" на нашите да има „Сподели!"

Добра идеја! +1

Гоце или Благој ако се тука дали можат ова да го направат?

-- 
Igor Stamatovski
_____________________________
Free Software Macedonia
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk


More information about the Ossm-members mailing list