[Ossm-members] artwork за sfd дикови

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Jul 19 16:25:07 UTC 2007


> Само логото за сподели ни треба, ама ако нема кој да го нацрта ќе го
> скенираме од убунту.

Ни требаат и други детали. Наше лого, инет лого кај ќе стојат. url-а...? 


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list