[Ossm-members] artwork за sfd дикови

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Jul 19 16:28:06 UTC 2007


On 7/19/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
>
> > Само логото за сподели ни треба, ама ако нема кој да го нацрта ќе го
> > скенираме од убунту.
>
> Ни требаат и други детали. Наше лого, инет лого кај ќе стојат. url-а...?

Е арно де. Ако не се пријави некој друг, јас ќе ги средам.

-- 
Igor Stamatovski
_____________________________
Free Software Macedonia
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk


More information about the Ossm-members mailing list