[Ossm-members] SFD2007 - дискови и организирање

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Jul 21 10:11:49 UTC 2007


> ЛугоП, официјално ќе го прославува настанот во Прилеп.
> Колку дискови ќе ни бидат доделени, тоа останува на Вас.

Добро де, останува на нас, ама треба да кажете колку би сакале од прилика.-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list