[Ossm-members] До одржувачите на mk.openoffice.org

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Sat Jul 21 20:24:25 UTC 2007


On Saturday 21 July 2007 19:34:24 Igor Stamatovski wrote:
> Се надевам дека некој ќе го исправи тоа, ове ме има дека сум
> преведувал

Поправено.

> Се надевам нека не недостасуваат и други луѓе на списокот. :(

Ако има такви нека се јават. Единствен услов е да ги има во заглавијата на 
датотеките што ги преведувале.


On Saturday 21 July 2007 20:40:23 JoBaH JoBaHoB wrote:
> aj deka ne mozes da se rasplaces.......makedonska rabota,odma da se
> znaelo deka rabotel i on!!! cudo golemo!! :)

А тебе кој ти е проблемот?


Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list