[Ossm-members] До одржувачите на mk.openoffice.org

JoBaH JoBaHoB screamer at mt.net.mk
Sat Jul 21 22:29:31 UTC 2007


Bozidar Proevski wrote:
> On Saturday 21 July 2007 19:34:24 Igor Stamatovski wrote:
>   
>> Се надевам дека некој ќе го исправи тоа, ове ме има дека сум
>> преведувал
>>     
>
> Поправено.
>
>   
>> Се надевам нека не недостасуваат и други луѓе на списокот. :(
>>     
>
> Ако има такви нека се јават. Единствен услов е да ги има во заглавијата на 
> датотеките што ги преведувале.
>
>
> On Saturday 21 July 2007 20:40:23 JoBaH JoBaHoB wrote:
>   
>> aj deka ne mozes da se rasplaces.......makedonska rabota,odma da se
>> znaelo deka rabotel i on!!! cudo golemo!! :)
>>     
>
> А тебе кој ти е проблемот?
>
>
> Поздрав Боби
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>   
znaev deka odma vaka ke se reagira!!! luge vie znaete da se zafrkavate 
!?!? (ako nekoj ne me razbra toa e isto so zezate!??! )

p.s. ne, ne sum oj od Magija!! :) jas sum toj drugiot!!!!
p.p.s. KISMET !?!?
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070722/97495af5/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list