[Ossm-members] До одржувачите на mk.openoffice.org

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sun Jul 22 00:42:01 UTC 2007


On Sunday 22 July 2007 00:29:31 JoBaH JoBaHoB wrote:
> KISMET

1. Немаш култура на поставување на прашања,
2. Постави прашање за Кисмет, препорачливо во нова нишка
3. Прочитај го бонтонот (особено делот за кирилица и форматирање на реплики)
4. Преиспитај си го онлајн односот
5. Dont ask to ask, just ask !!

И кој е тој „другиот јован јованов“ ? пошто јас не знам за тебе...

-- 
Aleksandar Balalovski (keyID: FD341782)
http://blog.gemidjy.info
http://wiki.lugola.net - your future!
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list